Speltips premier league

Premier League är en av de attraktivaste ligorna som vi svenskar följer. Ligan har garanterat det största intresset från oss skandinaviska bor. Framförallt gillar vi tipslördag och stryktipset där den engelska fotbollen ofta förekommer så länge som säsongen i England pågår. På Stryktipset brukar vi hitta matcher från Premier League och ibland hela vägen ner till League Two. Är det FA-cup matcher på schemat i England så är det vanligt att man hittar lag representerade på tipskupongen från de allra lägsta divisionerna.

Rekar

Det finns mängder med spelsajter som skriver speltips och levererar olika analyser inför matcherna i Premier League. ”Rekarna” och även stryktipsförslagen innehåller alltid en kort analys och motivering till ett visst utfall i en match. Sen levereras själva speltipset som man tror på. Speltipsen kan handla om allt från ett visst resultat till handicapspel eller hörnspel. Varje vecka hittar du även ett stryktipsförslag till Stryktipset så länge som Premier League säsongen pågår.

Tips på lägre divisioner

Andra områden som du kan hitta bettingtips på är bland annat spel på lägre divisioner i den lokala fotbollen här i Sverige. Det är inte ovanligt nu när säsongerna dragit igång i Sverige att du hittar speltips på division 4 och division 5 i våra lokala serier. På den nivån har du möjlighet att tippa på något som du själv kan åka och se live utan att det kostar några större summor pengar. Nordicbet som är det spelbolag som erbjuder spel på de lägsta divisionerna brukar också ha en maxgräns på vad du som spelare får tippa för. Taket brukar ligga på 500 kronor per spel vilket är bra. På så vis värnar man om ansvarsfullt spel precis som vi gör på Odds.nu

Spel ska vara kul

Det viktigaste utav allt är att spel på odds och betting ska vara kul oavsett om det är Premier League eller spel på lägre divisioner som det handlar om. ”Man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora”, är ett bra uttryck som man kan försöka förhålla sig till.