FlashScore – Livescore i mobilen

2017-07-23 23:00
FlashScore – Livescore i mobilen

Sport är alltid spännande att följa och när man kan följa en match live är det få saker som är bättre för en sportälskare. Om du gillar sport och vill hitta den bästa appen för livescore i mobilen är <a href="http://www.flashscore.se" target="_blank">FlashScore.se</a> med deras tillhörande app verkligen något alldeles extra. Med målservice för mängder av sporter och stort fokus på fotboll finns det ingen annan svensk tjänst för livescore som är bättre.

Pushnotiser för dina favoritlag

När du använder målservice med FlashScore får du möjlighet att registrera ett gratis konto. Som inloggad användare kan du sedan lägga till ett eller flera favoritlag, exempelvis från Premier League i England eller från Allsvenskan i Sverige. Varje gång en av dina favoriter sedan har match får du pushnotiser direkt i mobilen eller surfplattan. Det plingar sedan till när viktiga saker händer i matchen, exempelvis när matchen startar eller slutar, om det blir mål eller om det blir rött kort.

Statistik, tabeller och startuppställningar

Med appen (som finns till iOS och Android) får du inte bara livescore i mobilen utan du får även tillgång till uppdaterad statistik, aktuella tabeller samt startuppställningar. Det är superenkelt att hitta till all information genom enkel navigering och allting finns samlat på samma ställe.

Varför inte dra nytta av FlashScore för att reka fram ditt nästa spel? I appen och på hemsidan kan du exempelvis se statistik som visar de senast spelade matcherna för olika lag, ta del av formkurvor samt se listor på skadade och frånvarande spelare.

Låt appen och tjänsten bli din bästa vän – tillsammans med rekar från Odds.nu!